Go back

LUCREAZĂ CU NOI

Cariere

Excelență, Competență, Pasiune: Alăturați-vă Webuild și participați
la construirea de infrastructuri complexe, inovatoare și sustenabile

De ce să lucrezi la Webuild

De ce să lucrezi la Webuild

Să lucrezi la Webuild înseamnă să accepți provocări mereu noi într-un mediu de lucru internațional și multicultural, format din oameni care privesc spre viitor și cred în creștere continuă.

Cu o istorie de peste 117 ani în construcția de infrastructuri complexe pe cinci continente, compania Webuild este activă în România la realizarea marilor proiecte de dezvoltare a infrastructurii de transport. 

Printre proiectele actuale se numără autostrăzile care leagă marile orașe din România, cum ar fi autostrada Sibiu-Pitești, modernizarea liniei de cale ferată Caransebeș-Timișoara-Arad, etc. 

A te alătura echipei Webuild înseamnă contribuția la schimbarea și dezvoltarea infrastructurilor mari, inovatoare și durabile la nivel național.

VINO ALĂTURI DE NOI

Credem în tinerele talente și proiectăm viitorul investind în prezentul lor. Găsește-ți calea în Webuild

Metro Bucarest Line 5

Poziții deschise în România

Competență și creștere

O carieră în Webuild înseamnă să te alături celor 87.000 de persoane de 100 de naționalități diferite, cu competențe specializate făcând parte dintr-o realitate dinamică și competitivă, care are la bază  pasiunea de a construi, a cunoaște și a căuta excelența. 

Vei găsi un mediu de lucru care garantează oportunități echitabile de angajare și care pune în valoare competențele indivizilor, cu posibilități de carieră la nivel global în proiecte de inginerie de vârf în întreaga lume: lucrări inovatoare și sustenabile care îmbunătățesc viața oamenilor și teritoriile în care operăm.

Webuild Young Talents

LUCRĂRI MAJORE WEBUILD

Realizăm lucrări majore și infrastructuri complexe

Ne imaginăm, proiectăm și construim viitorul. Principalele proiecte ale Grupului la nivel global 

Află mai multe

Formare la Webuild: parteneriate cu școli și universități

La Webuild, credem în tinerele talente și investim în prezentul lor.

Dăm valoare abilităților lor, încurajăm și stimulăm dezvoltarea lor cu trasee profesionale și educaționale care permit fiecărei persoane să își exprime întregul potențial.

Pentru acest lucru, colaborăm cu o rețea de universități de excelență în continuă expansiune și colegii tehnice, cu scopul de a atrage, selecta și forma profilurile destinate să devină forța motrice a Grupului nostru.

În România, în curând vor fi încheiate parteneriate cu cele mai prestigioase universități și colegii tehnice pentru a contribui activ la cursuri de formare și pentru a ajuta tinerii să intre pe piața muncii. 

De exemplu, una dintre inițiativele viitoare din țară este parteneriatul cu Liceul Tehnologic Transporturi Auto din Călărași, care prevede activarea unui plan de formare pe 3 ani, începând cu anul școlar 2024-2025. În traiectoria educațională, pe lângă activitățile de la clasă, elevii vor avea posibilitatea de a desfășura activități practice direct în atelierele Buildrom (fosta Astalrom), o companie românească a grupului Webuild, specializată în transporturi rutiere și utilaje grele de construcții) pentru a-și completa programul de studii.

Careers Romania

CREDEM ÎN TINERELE TALENTE

Schimbarea pe care o realizăm cu ajutorul unor lucrări majore nu ar exista fără pasiunea, talentul și dedicarea oamenilor noștri

Principalele inițiative de formare ale Grupului la nivel mondial

Află mai multe

Cariere | RO

Information material - Bridge project over the Strait of Messina
(*) Required information